Filosofie Go Local Travel

Voor velen zijn de veelzijdige Zuid-Amerikaanse landen, en de dierenrijke eilanden van Darwin, de Galapagos, bestemmingen die al lange tijd op het verlanglijstje staan. En dat is begrijpelijk! Want deze bestemmingen bieden een enorme rijkdom aan natuur én cultuur. Go Local! Travel wil graag, samen met u, deze droom werkelijkheid laten worden. Naast Ecuador en de Galapagos zijn wij ook gespecialiseerd in buurlanden Colombia en Peru. We bieden dan ook zeer diverse rondreizen in Peru en Colombia.

Wij laten u genieten van de imposante vulkanen, de levendige jungle, de zeer diverse & adembenemende Andes en natuurlijk de unieke Galapagos eilanden. Voor elke locatie bieden wij persoonlijke en bijzondere accommodaties, die geheel aansluiten op uw wensen en, niet onbelangrijk, uw budget. Wilt u deze fantastische landen aandachtig en oprecht leren kennen? Op een manier die respect betuigd voor natuur en cultuur? Kom dan graag kennis maken met Go Local! en wij laten ook úw droom werkelijkheid worden.

Dankzij uw rondreis kan Go Local! Travel lokale projecten ondersteunen die u ook kunt bezoeken. Tevens biedt Go Local! Travel de mogelijkheid uw reis af te wisselen met vrijwilligerswerk en/of een Spaanse talen cursus (al dan niet met yoga, salsa, surfen of duiken).

Wij laten u graag onze landen, Ecuador, Peru of Colombia zien. Niet minder belangrijk laten we u graag overtuigen over de manier van reizen. Deze is toepasbaar op al uw andere bestemmingen. Yvonne van der Laan heeft daar heel mooi over geschreven. In haar blog raakt u zeker geinspireerd hoe u tijdens de reis ‘locals’ kunt helpen en sluit helemaal aan bij onze filosofie. Tevens een mooie omschrijving waarom u ‘locals’ moet helpen tijdens de reis.