Ecuador

  • Bezoek het authentieke Ecuador een ideale combinatie van natuur en cultuur met vele leuke kleine boutique hotels

Individuele rondreizen of groepsreizen in Ecuador

Welkom bij Go Local! Travel Ecuador & Galapagos

Dit is de plek om een bijzondere tijd te boeken in Ecuador en Galapagos. Wij bieden individuele rondreizen of groepsreizen in Ecuador die u zelf, samen met ons, kunt samenstellen. U kunt uw verblijf zo lang maken als u zelf wilt tegen een zeer gunstig tarief en met support aan de lokale bevolking.

Een individuele reis door Ecuador bestaat uit het ervaren van de imposante Andes met zijn besneeuwde toppen, gezellige lokale markten, de kust, het vochtige Amazone regenwoud en natuurlijk de fantastische Galapagos archipel. Ecuador is een prachtige bestemming voor een rustige, maar gevarieerde en actieve rondreis al dan niet in combinatie met Peru of Colombia. U komt hier weinig toeristen tegen en kunt de prachtige natuur ontdekken per auto, paard, wandelend, fiets of raftend. Wie een unieke ervaring wil, zal het hier zeker vinden en Go Local! Travel helpt daar graag bij.

Go Local! Travel heeft zich gespecialiseerd in de verscheidenheid van Ecuador en kan als specialist een individuele rondreis samenstellen om u de mooiste plekken van Ecuador te laten zien. Wij pakken dit kleinschalig aan en kunnen u kennis laten maken met de meest bijzondere schatten van Ecuador ook in combinatie met Peru of Colombia.

Wij wensen u heel veel plezier met het samenstellen van uw reis en verwelkomen u graag op het vliegveld in Ecuador!

Download hier de folder met de “highlights” of Ecuador.