F.A.Q.

Over de reis

Moet ik nu eerst een vliegticket kopen of de reis boeken?
Uw vliegticket zal de grootste uitgave zijn van deze reis. Daarom kunt u het beste er voor zorgen dat dit goed geregeld is.

Hoe flexibel is de reis nu eigenlijk?
Alleen het basis pakket is een vast gegeven, de rest is flexibel. Wanneer u ergens langer wilt blijven kan dat, wanneer u ergens heen wilt zonder dit via ons te boeken kan dat ook. Ook kunt u tijdens de reis veranderingen aanbrengen maar wel in overleg met de gereserveerde locaties.

Hoe luxe zijn de hotels? Wij hebben gekeken naar de kwaliteit en het lokale karakter van de hotels. Een hotel moet voor ons gezellig, schoon en veilig zijn. Een keer per half jaar bezoeken we de locaties om te zien of ze nog voldoen aan onze voorwaarden.

Over Go Local!

Hoe kan Go Local! zo goedkoop zijn? Ons streven is om zoveel mogelijk geld in de reis te steken. De overhead kosten moeten daarom laag zijn zonder dat dit ten koste gaat van service en betrouwbaarheid. Wij hebben veel tijd geinvesteerd in het vinden van hotels met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Deze prijzen rekenen wij direct door zonder daar hoge winstmarges boven op te doen.

Hoe betrouwbaar is Go Local!? We zijn trots op de positieve feedback die we elke reis hebben gekregen en doen er alles aan om dit zo te houden. De bemanning van de KLM heeft ons reisbureau uitgekozen om alle trips te organiseren tijdens het verblijf in Quito en Guayaquil. Tenslotte staan wij ingeschreven bij de KvK (Utrecht 55148182).

Hoe bepaalt Go Local! zijn goede doelen? Middels contacten in Ecuador en persoonlijke samenwerking hebben we bepaalt welke doelen er voor 2011 in aanmerking komen. Eigen initiatief dat het betreffende doel zelf neemt is van grote waarde voor Go Local!.

Biedt Go Local! ook groepsreizen aan? Er is een mogelijkheid om u aan te melden voor een reserveringslijst. Afhankelijk van uw gewenste data kijken we of er een mogelijkheid is om een groep te creëren. Deze groepsreizen kunnen georganiseerd worden met gids. (info@golocal-travel.org)

Over Ecuador
Veel praktische informatie kunt u vinden bij nodig voor Ecuador.

Wat zijn de kosten voor eten en drinken? De prijs voor een ontbijt is ongeveer $2,50. De lunch is de belangrijkste maaltijd in Ecuador en wordt vaak genuttigd in restaurants. Deze hebben almuerzos, welke bestaat uit soep, hoofdmaaltijd, sapje en vaak een toetje. De kosten hiervoor zijn ongeveer $2,50, in een luxe restaurant betaalt u meer. Voor een avondmaaltijd reken op ongeveer $5.

Wat zijn de kosten voor het transport? Transport is erg goedkoop in Ecuador. De vuistregel voor transport is $1 per uur voor een busrit. Een taxirit van 10-15 minuten zal niet meer kosten dan $2.

Werken mijn opladers? De netspanning in Ecuador is 110 volt, 60hz. Voor de meeste laders is dit geen probleem, maar kijk even op uw adapter. De stopcontacten zijn niet hetzelfde als in Nederland of België, een verloopstekker is raadzaam. Kijk voor meer informatie over voltage en gebruikte stekkers op de website van http://countrycode.org/Ecuador

Over Colombia

Is het wel veilig om naar Colombia te gaan? Colombia heeft helaas nog een matige reputatie voor veiligheid en zal dit ook nog wel houden. Voordeel is dat de grote touristenstroom wegblijft. Wanneer Colombia onveilig zou zijn zou u Colombia ook niet op onze website vinden.

Meer vragen? stuur een email naar info@golocal-travel.org en u vraag wordt direct beantwoord.