Reizigers aan het woord

Klik op de namen om een kijkje te nemen in de rondreizen van reizigers die reizen met Go Local Travel hebben ervaren.

  Ron en Monique bloggen over Galapagos en Ecuador
Dierenrijk Galapagos en Ecuador door Jasmijn
Naomi reisverslag
Arthur reisfilm
Kees & Annelies reisverslag
Familie Vuren reisverslagen
Rene Sutter foto reportage
Drunen met drone in Cuyabeno

Lees hieronder voor de reiservaringen die reizigers met Go Local Travel hebben gehad.

Jeanet Stel

Met de informatie en inzet van Go Local hebben wij een mooi avontuur door prachtig Colombia voorbereid en beleefd. De betrokkenheid in de voorbereiding en tijdens de reis waren opvallend. Een betrouwbare organisatie.

.
Onno en Marlinde

We hebben erg genoten van onze 24 daagse reis naar Ecuador en de Galapagos Eilanden. Het was een hele afwisselend reis en toont de verschillende gezichten van Ecuador. Go Local heeft de reis in samen spraak met ons samengesteld en de gehele reis en transfers tussen de verschillende bestemmingen waren prima geregeld. We hebben vooral genoten van de markt in Guamote, de mountainbike tour op de Chimborazo, de canopy tour in Mindo en de verschillende excursies op de Galapagos Eilanden.

M. Zwijnenburg

Prachtige reis met veel hoogtepunten. Zaken waren door Golocal goed geregeld.

M. Sijm, Breda

Onze reis door Ecuador was in een woord fantastisch! In drie weken tijd hebben we zo veel mogelijk verschillende gebieden van dit mooie land bezocht. Go Local! heeft de reis helemaal naar onze wensen en ideeën gemaakt, waardoor we voor de volle 100% hebben kunnen genieten van dit prachtige land, de mooie accommodaties en de te gekke activiteiten. Door alles van te voren te regelen, hebben we heerlijk relaxed het land kunnen verkennen. Een echte aanrader!

J. Haas

Wij hebben een prachtige reis door Ecuador en naar de Galapagos eilanden gemaakt, uitstekend verzorgd door Go Local.

H. Deelstra

Enorm veelzijdig land, prachtige natuur en met name Cuyabeno mag je absoluut niet missen!
Dat was toch wel een hoogtepunt, evenals de boottocht in Puerto Morro. Dit was een prachtige stop op de lange reis van Cuenca naar Puerto Lopez, waar we echt meerdere dolfijnen hebben gespot

Gert-Jan en Marloe, Eindhoven

Waar wij in het verleden altijd gekozen hebben voor groepsreizen, zijn we Pepijn op de vakantiebeurs tegen gekomen en hebben wij voor onze Ecuador reis gekozen voor een individuele reis via Go Local. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Ecuador is met de Andes, de jungle, het laagland en de Galapagos eilanden een prachtig en zeer afwisselend land. Bovendien zijn de mensen heel vriendelijk en hebben nog maar relatief weinig toeristen het land ontdekt, waardoor alles extra charmant is.
We hadden gekozen voor privé vervoer en dit bleek een goede keuze. Het biedt flexibiliteit op de reisdagen, omdat je onderweg nog wat keuzes kan maken door bijvoorbeeld onderweg wat langer te stoppen. Bovendien heb je via de chauffeur leuke lokale contacten.

Pepijn had een afwisselend programma voor ons opgesteld en hele leuke sfeervolle hotelletjes voor ons uitgezocht. Niets geen hotels van ketens, maar karaktervolle accommodaties die ook nog eens gunstig lagen. Zo zaten we altijd op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en veelal midden in het centrum.

Ecuador zelf is ronduit fantastisch: mooie lieve en vriendelijke mensen, mooie dorpen en steden, prachtige landschappen, zeer afwisselend en dat alles met korte reisafstanden. Kers op de taart voor ons waren de Galapagos eilanden. Snorkelen met zeeleeuwen (ook mee gespeeld!), zeeschildpadden, jagende pinguïns, leguanen, haaien en prachtige vissen: echt helemaal te gek. Ook de wandeltochten waren meer dan geweldig: blauwvoet jan-van-genten, roodvoet jan-van-genten, fregatvogels, uilen, leguanen, etc. blijven allemaal rustig zitten als je in de buurt kwam. Kortom wij kunnen Ecuador via Go Local iedereen aanraden!

Bart en Hilde, Deerlijk

Even voorstellen…..Bart & Hilde, reislustig avontuurlijk, koppel uit Deerlijk, Belgie… Go Local toevallig leren kennen via internet.
Ondertussen reeds een weekje terug thuis en nog volop aan het nagenieten van ons Ecuador-Galapagos avontuur.
Vandaar dan ook deze mail om jullie nogmaals te bedanken voor alle moeite die jullie deden om onze reis verder tot een succesverhaal te laten eindigen. Dank zij jullie hebben we geen enkele minuut gemist van onze reis. Maar nog steeds blijven de herinneringen van dag 3 nazinderen, toen onze rugzak in Otovalo in een mum van tijd gestolen werd in ons hotel Riviera Sucre. Een geluk dat juist Lex ons kwam ophalen, en ons zonder meer verder hielp om in het politiekantoor het nodige politierapport te bekomen teneinde nieuwe paspoorten te kunnen aanvragen. Eveneens Pepijn die direkt op de hoogte werd gebracht door Lex en achter de schermen alles regelde zodat wij een minimum van ons vakantie moesten opofferen om de noodpaspoorten af te halen in Quito. Wij konden ondertussen zorgeloos ons programma verderzetten.
Grote pluim dan ook voor Go Local, een organisatie méér dan waard om te kiezen!

Super reis gehad met niet één punt van opmerkingen. Stipt in alle afspraken, goede hotels en het programma méér dan tot in de puntjes verzorgd! Voor ons heel duidelijk, indien we in de toekomst Peru aandoen weten we al wie dit zal organiseren.

Jules, Castricum

Wij vonden het echt een fantastisch land. Wij gingen voor het eerst naar Zuid-Amerika en vooraf vonden wij het best wel erg spannend. Als je de woorden ʺveiligheidʺ en ʺEcuadorʺ googled dan kom je heel veel horror verhalen tegen over berovingen, zakkenrollerij ed. Maar gelukkig hebben wij hier niets van meegemaakt en hebben wij gewoon een geweldig avontuur beleefd! Hele aardige en behulpzame mensen, super mooie en vooral afwisselende natuur en landschappen en heerlijk eten.

Het koken voor de ouderen in Quito vonden wij echt heel erg bijzonder en was echt een hoogtepuntje van onze reis. Je ziet en leert iets van het echte Ecuador, je zit er midden in en je kunt nog een steentje bijdragen ook! Het fietsen was heel erg gaaf en ook heel mooi. De downhill van 4800 meter was spannend en indrukwekkend. En vervolgens de tocht door de Hidden Valley naar Ambato was heel mooi. Goede fietsen, goede verzorging en een professionele gids die goed Engels sprak.

Anneleen, Gent

Ecuador via GoLocal! Travel was een ervaring die ik nooit zal vergeten. Voor de eerste keer alleen reizen en voor het eerst naar Latijns Amerika; wat een geweldige ervaring met vele mooie ontmoetingen! Precies afgestemd op mijn wensen met veel vrijheid maar wel alles tot in de puntjes verzorgd door Go Local! Travel. Geen vraag onbeantwoord, zowel voor als tijdens de reis. Ecuador is een aanrader. De schoonheid zit overal in; de warme vriendelijke mensen die graag een praatje met je maken en je met alles willen helpen, de steeds veranderende landschappen die langs het busraampje voorbij schieten en waar je uren naar kan staren, de relaxte sfeer die overal hangt, muziek die overal uit de huizen komt, de heerlijke verse vis en de kleurrijke kleding. De ene dag downhillen met de mountainbike van de vulkaan Chimborazo en de andere dag relaxen in de hangmat voor je cabana kijkend naar de vuurvliegjes, met een wijntje en andere backpackers. Het vrijwilligerswerk in Peguche met de kinderen leerde me een nieuwe wereld kennen, waar ik meer en meer van wilde zien. Het is een land dat maar al te vaak een glimlach op mijn gezicht toverde en waar ik zeker nog eens naar terug wil.

Mieke, Landgraaf

Wij zijn onder de indruk van Ecuador, de verscheidenheid van het land is prachtig.
Het reizen met het openbaar vervoer is al een attractie op zich, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Alleen Quito hebben wij als niet prettige stad ervaren. Heel veel politie op de been, dit zal wel voor de veiligheid zijn, maar het geeft geen prettige sfeer. Service was meer dan goed. Wat jullie voor ons gedaan is in een woord geweldig!!!

Jeroen, Barcelona

Complimenten aan Go Local! Travel voor de organisatie van een fantastische, enerverende en bijzondere (mini-)rondreis door Ecuador. In slechts twee weken hebben wij, dankzij hun unieke organisatietalent en uitgebreide kennis van het land, alle facetten van Ecuador kunnen bewonderen en hebben wij ten volle kunnen genieten van de uitstekende accomodaties, uiteenlopende activiteiten en de indrukwekkende route door Ecuador. Alle gemakken van een georganiseerde reis maar een individueel avontuur!

Vincent, Nieuw Vennep

Gebaseerd op onze voorkeuren heeft GoLocal! Travel enkele voorstellen gedaan, waaruit we gezamenlijk een prachtige reis hebben uitgekozen. De voorpret begon met een persoonlijke LocalPlanet reisgids en de communicatie met Go Local! Travel verliep uitstekend en snel. Deze goede voortekenen werden volledig waargemaakt gedurende onze 3 weekse reis door Ecuador en de Galapagos eilanden. Tot in de puntjes verzorgd en een aaneenschakeling van highlights. Van de jungle tot 5000m hoogte in de Andes, van vulkanen tot mangrove, van paardrijden tot snorkelen met zeeleeuwen en nog veel meer. De Galapagos eilanden zijn niet uit te leggen en kan ik slechts aanraden. Kortom een zeer veelzijdig land met vriendelijke en behulpzame mensen. Hierdoor en dankzij de organisatie van Go Local! Travel hebben wij een topvakantie gehad. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt,

Groeten Kristel en Vincent

Jon, Utrecht

Wij hebben genoten van Equador, het heeft ons precies de avontuurlijke huwelijksreis geboden die we gehoopt hadden! Wij hebben vooral genoten van Mindo en Chugchilan, om daar tussen de lokale bevolking rond te struinen en vanaf Chugchilan de weg terug met een local in een pick-up af te leggen. Dankzij Go Local! Travel hebben we in leuke hotels geslapen voor een goede prijs en, voor ons het voornaamste, het massatourisme kunnen vermijden!

Anneleen, Brugge

We wilden een sportieve vakantie en  die hebben we gekregen. Illinizas was een super mooie klim en ook Quilotoa was spectaculair. De tent viel ons goed mee, je slaapt heerlijk rustig op hele mooie plekken.  Doordat je op privé terrein staan van hotels is het ook nog veilig. Bedankt voor deze nieuwe Zuid Amerika ervaring!

 

Ilias, Amersfoort

Ecuador was voor ons een gok maar wij zijn helemaal om! Fantastisch land en de mensen zijn reuze vriendelijk. De georganiseerde activiteiten hebben zeker bijgedragen om de reis zo bijzonder te maken, eigenlijk iets te veel keus.