Peru & Ecuador individuele rondreizen

Een bijzondere reis die we zorgvuldig voor u hebben samengesteld. Een variatie voor de (natuurlijke) avontuurlijke reiziger en de meer luxe reiziger. Het accent kan gelegd worden op zowel natuur als cultuur. Peru en Ecuador hebben zo hun eigen specialiteiten. Tijdens deze tocht gaat u het beste van beiden ontdekken!

Peru, Ecuador (en Galapagos) compleet (25 dagen / 31 dagen) 2.040,- 
Wilt u een Tititaca meercompleet beeld krijgen van de highlights van Peru en Colombia? Dan is deze reis een aanrader. U trekt individueel door het land. Dit gaat in combinatie van privé vervoer en openbaar vervoer. In deze reis hebben wij de belangrijkste locaties opgenomen. We bieden hierbij twee klassen: comfort en luxe. In beide gevallen hebben we gezocht naar kleine, mooie, persoonlijke verblijven. Deze reis bevat: Quito, Indianen markt, nevelwoud, vulkaan Cotopaxi, historische steden, Tititaca meer,  woestijn, Machu Picchu en Galapagos.  De volledige beschrijving en impressie van de reis Peru, Ecuador (en Galapagos)!

Peru en Ecuador Puur (24 dagen) 1.790,-
IMG_3235Wilt u op een avontuurlijke wijze een goed beeld krijgen van de veelzijdigheid van Ecuador en Peru? Dan is deze reis een aanrader. U trekt individueel door de twee landen en de grensovergang is over land. De reis is een combinatie van privé vervoer en openbaar vervoer, waarbij openbaar vervoer de voorkeur heeft. Voor deze reis hebben wij de meest belangrijke en afwisselende locaties opgenomen. Voor deze reis gebruiken wij standaard de klasse comfort: kleine persoonlijke verblijven met gunstige ligging. Deze reis bevat: Quito, Indianen markt, nevelwoud, lokaal Andes leven, historische steden, valleien,  woestijn en Machu Picchu. Ga mee voor een beschrijving en impressie van de reis puur Peru en Ecuador!  

Secrets of Peru, Ecuador en Galapagos (28 dagen) 2.415,-
IMG_7989Wilt u een afwisselende reis die de gebaande paden links laat liggen (uitzondering Machu Picchu)? Dan is deze reis een aanrader. U trekt individueel door het land. Dit gaat in combinatie van privé vervoer en openbaar vervoer. In deze reis hebben wij unieke en afwisselende locaties opgenomen. De reis bieden wij aan in twee klassen: comfort en luxe. In beide gevallen hebben we gezocht naar kleine, mooie, persoonlijke verblijven. Deze reis bevat Quito, Indianen markt, nevelwoud, vulkaan Cotopaxi, lokaal Andes leven, historische steden, valleien,  woestijn, Machu Picchu en Galapagos. Ga mee voor een volledige beschrijving en impressie van de reis Secrets of Peru, Ecuador en Galapagos!