Hoe werken we

Hoe werkt het

Lokaal, Vrijheid, Betaalbaar en Ondersteuning van ontwikkelingsprojecten
Dit is de reis van Go Local! Travel. U maakt uw individuele rondreis zo lang en luxe als u zelf wilt (of past het op locatie aan) en u kunt naast bestemmingen uw reis uitbreiden met vrijwilligerswerk en/of diverse cursussen. Voor uw overnachtingen maken wij gebruik van lokale ondernemers. Tevens hebben wij bijzondere activiteiten samengesteld, zodat u het prachtige Ecuador optimaal kunt ontdekken. Dat het werkt kunnen we wel concluderen uit de 10 geboden van Yvonne van der Laan Om het overzichtelijker te maken heeft Go Local! Travel voor u een stappenplan opgesteld zodat u met veel plezier en gemak uw reis kan samenstellen. Kijkt u onder het kopje plan uw reis voor het stappenplan.

De volgende projecten worden ondersteund door uw Go Local! Travel reis

Straatkinderen in Quito: deze kinderen kunnen door uw vakantie zelf ook op vakantie, wat voor velen de eerste keer zal zijn (meer info).
Dakloze ouderen in Quito: de ouderen krijgen dankzij uw vakantie een jaar lang gratis een heerlijk, gezond middagmaal. (zie filmpje)
Natuurpark Bilsa: de organisatie van dit unieke natuurgebied kan doorgaan met het beschermen van de natuur en aanplanten van nieuwe bomen (meer info).

Bij het boeken van uw reis bepaalt u zelf welke van deze drie projecten Go Local! Travel kan ondersteunen dankzij uw reis. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om deze projecten te bezoeken tijdens uw reis.

Het resultaat

De reis is voor u geheel uitgedacht, onderhandeld en samengesteld om optimaal te kunnen genieten. De mooiste plekken kunnen zo niet gemist worden!
U reist individueel of per groepsreis met het openbaar of privé vervoer: u zult hierdoor vele bijzondere ontmoetingen hebben met de lokale bevolking.
U kiest zelf de mate van comfort: slaapt u het liefst in uw eigen tent, een hotel of op een speciale locatie? Zoals u zelf wilt.
Middels het boek, de Local Planet, welke geheel op maat geschreven is voor uw reis, zult u geen problemen hebben met het vinden van de juiste bussen en plekken op de juiste tijd.
Ter plaatse kunt u eventueel een nachtje extra boeken of toch een nachtje in een hotel verblijven als u voor de kampeer optie heeft gekozen.

Deze reis biedt de mogelijkheid een dag of meerdere dagen/weken actief bezig te zijn bij een lokale gemeenschap met ecologische landbouw of andere lokale projecten.

Kortom deze reis is inclusief 100% cultuur en natuur en u kunt tegen reële kosten op vakantie gaan.

Wij wensen u nogmaals heel veel plezier met het samenstellen van uw reis en verwelkomen u graag op het vliegveld in Ecuador!