Galapagos en Cruises

Met een Cruise de Galapagos ontdekken

Het was een hele ontspannen beleving.

De vele eilanden zijn naast Island hopping, ook per cruise te ontdekken. Er zijn veel verschillende cruises op de Galapagos van diverse afmetingen, luxe en vertrekdata. De kans is dan ook groot dat er een passende cruise te vinden is. We zal de datum (en budget) een belangrijke rol spelen in het vinden van een geschikte cruise. Om een idee te geven van de verschillende opties volgen hieronder een aantal voorbeelden.

Belangrijk voor een juiste keuze van een Cruise:
– Voor ons is de route wel belangrijker dan de cruise zelf. Elke 15 dagen begint een cruise weer met haar route, waar u een 4,5,6 of 8 daagse tour mee kunt varen. Het is dan wel zaak de meest diverse route daarvan er uit te halen (Eer zitten ook dagen tussen dat u alleen een bewoond eiland bezoekt).
– Veel cruise boten hebben stapelbedden wees daarvan bewust en geef het duidelijk aan wanneer dit niet de wens is.
– De eerste en laatste dag wordt meegeteld als reisdag maar op deze dagen zijn het vaak maar korte bezoeken. Graag helpen wij u verder met het zoeken van de juiste cruise voor uw reis.

 

De Lonesome George is een ecologische catamaran die ruimte biedt voor 16 passagiers. De 8 cabines beschikken over zowel tweepersoons-, eenpersoons- als stapelbedden. De zonnepanelen zorgen voor de ecologische accenten. Tijdens de tour met de Lonesome George heeft men de mogelijkheid om verschillende dieren van dichtbij te zien.

 

 

 

De Galaxy I is een geweldige optie om de Galapagos te ontdekken. 9 cabines, allen uitgerust met airconditioning, losse bedden en eigen badkamer met warm water, bieden ruimte voor maar liefst 16 passagiers. Daarnaast zorgen de gezamenlijke ruimtes zoals de eetruimte en de lounge voor een gezellige sfeer. Voor tours van 4, 5 en 8 dagen ligt de Galaxy I voor u klaar!

 

 

 

Zoals de naam al doet vermoeden is de Galaxy Eco de catamaran voor een duurzame tour. Met onder andere LED-verlichting en state of the art water filters opereert de Galaxy Eco met een laag brandstofverbruik. De Galaxy Eco beschikt over 8 ruime cabines, met airconditioning, losse bedden en eigen badkamer. Voor families is de Galaxy Eco een goede keuze, daar de 4 cabines op het bovendek met elkaar verbonden kunnen worden.

 

 

 

Tours met de Rolf Wittmer Tip Top III variëren 4 tot wel 15 dagen. De in 2008 herontworpen cruise staat garant voor een veilige en comfortabele tour. De cruise beschikt over 10 cabines, allen met airconditioning en eigen badkamer, en biedt ruimte aan 16 passagiers. De cruise beschikt over cabines met losse bedden en cabines met stappelbedden. De vele zonnige uurtjes kunnen uitstekend op het bovendek worden doorgebracht.

 

 

 

De Eden Cruise biedt ruimte voor 16 passagiers. De 8 cabines hebben allen een prachtig uitzicht over de oceaan. Op de Eden cruise zijn er zowel cabines met stapelbedden als cabines met losse bedden. De chef aan boord voorziet de passagiers van een heerlijke maaltijd met Ecuadoriaanse accenten.

 

 

 

De Voyager is uitgerust met 8 cabines, waarvan 2 huwelijkshutten zijn. Allen beschikken over airconditioning en prachtig uitzicht over de oceaan. De gezamenlijke ruimtes zijn zeer geschikt om te ontspannen en de twee zonneterrassen bieden de mogelijkheid om tijdens de tour aan je kleurtje te werken.

 

 

 

De Cachalote zeilschip, uitgerust met 8 cabines voor 16 passagiers en 3 houten dekken, is voor de avontuurlijke reizigers een uitstekende keuze. De Cachalote staat garant voor een overvloed aan wilde dieren, het ontdekken van vulkanische terreinen en snorkelen met zeeleeuwen en zeeschildpadden. Bovendien is de kans aanwezig dat dolfijnen en walvissen je komen begroeten tijdens de tour.

 

 

 

De elegante Anahi catamaran biedt de reiziger een comfortabele tour van 2 tot wel 8 dagen. 16 passagiers kunnen genieten van een tour van de Anahi cruise. Het zonneterras is de perfecte plek om een kleurtje te pakken, de gezamenlijke ruimtes staan garant voor gezelligheid en de jacuzzi biedt de reiziger ultieme ontspanning aan boord.

 

 

 

De Encantada kan worden omschreven als charmant, en biedt ruimte voor 12 passagiers. Elke cabine heeft een eigen badkamer en airconditioning. Bovendien kan er op dit charmante schip zowel binnen als buiten worden genoten van een heerlijke maaltijd. Als kers op de taart kan men op het zonneterras heel wat zonnige uurtjes doorbrengen.

 

 

 

De Nemo I is een gemotoriseerd zeilschip die beschikt over 7 cabines met tweepersoonsbedden of stapelbedden. Het schip is geschikt voor zowel koppels als families. Alle cabines beschikken over een eigen badkamer. Op dit schip kan er zowel binnen als buiten worden genoten van een heerlijke maaltijd.

 

 

 

De Colondrina biedt met 8 cabines met stapelbedden ruimte voor 16 passagiers. De cruise heeft een motor, maar ook de zeilen kunnen worden gehesen De Colondrina heeft een enorm gezellige huiskamer met bar en een zonneterras waar men perfect van het prachtige uitzicht kan genieten en ‘s nachts de sterren kan bewonderen.

 

 

 

De Treasure of Galapagos is een eersteklas catamaran die tours biedt tot wel 15 dagen. De catamaran beschikt over 9 cabines, allen voorzien van een eigen balkon, eigen badkamer en airconditioning. Bovendien hebben de passagiers de mogelijkheid om tijdens de cruise te snorkelen en kan men op het zonneterras uitstekend genieten van alle zonnige uurtjes.

 

 

 

De Galaven biedt 20 passagiers in 11 verschillende cabines met eigen badkamer en airconditioning de mogelijkheid om te genieten van de prachtige Galapagos eilanden. Op het zonneterras is het in de zon prima vertoeven terwijl men kan genieten van de prachtige uitzichten.

 

 

 

Elke matroos zal spontaan verliefd worden op dit prachtige zeilschip. De Mary Anne biedt plaats voor maar liefst 24 passagiers in 12 cabines die allen beschikken over een eigen badkamer en airconditioning. Het schip heeft cabines met losse bedden maar ook stapelbedden. Tijdens de cruise kan men genieten van het zeeleven door te snorkelen en zo de zeedieren van nog dichterbij te zien.

 

 

 

De Seaman catamaran biedt ruimte voor 16 passagiers. Tijdens de tour met de Seaman catamaran kunnen de passagiers verschillende wilde dieren tegenkomen, zoals pinguïns en schildpadden. Bovendien kan men genieten van verschillende excursies aan land en heerlijke maaltijden.

 

 

 

Op de Daphne cruise kunnen 16 passagiers genieten van wat de Galapagos te bieden hebben. De chef kan de passagiers voorzien van zowel Ecuadoriaanse als internationale maaltijden. Naast 7 cabines, met tweepersoons- of stapelbedden kan men prima vertoeven in de gezellige lounge en het zonneterras.

 

 

 

De San Jose beschikt over 8 cabines waarin 16 passagiers kunnen verblijven. Elke cabine heeft een eigen badkamer, losse bedden, airconditioning en een prachtig uitzicht over de oceaan. De woonkamer is rustig en een uitstekende plek om je tijd door te brengen met medepassagiers. Bovendien zal de zon goed zijn werk kunnen doen op het zonneterras.