Ecuador hotels en transport

 • Comfort in Banos
  Comfort in Banos
 • Royal Class in Banos
  Royal Class in Banos
 • Royal Class upgrade in Banos
  Royal Class upgrade in Banos
 • Comfort in Guayaquil
  Comfort in Guayaquil
 • Royal Class in Guayaquil
  Royal Class in Guayaquil
 • Comfort in Mindo
  Comfort in Mindo
 • Comfort in Mindo
  Comfort in Mindo
 • Royal Class hacienda in Otavalo
  Royal Class hacienda in Otavalo
 • Comfort in Otavalo
  Comfort in Otavalo

Verblijf
Bij Go Local! Travel bepaalt u zelf de mate van luxe van uw verblijf en uw transport tijdens uw rondreis. Op deze manier zijn we in staat om voor ieder budget een zeer hoogwaardige reis aan te bieden. Wij starten bij budget, dan het standaard gebruikte comfort en uiteindelijk bieden wij royal class. In alle gevallen zijn de locaties met grote zorg geselecteerd en voldoen aan de criteria schoon, veilig, ruim en bijzonder. Heeft u eigen hotel ideeën, kunnen we zeker hierin meegaan. Wilt u af en toe een luxe verblijf, dan kan dit bij onze haciënda’s.

De voornaamste verschillen van de hotels
Budget: Veelal kleine, door Ecuadoriaanse families gerunde hotels, waarvan sommige lokale projecten ondersteunen of zelf een project zijn. De hotels hebben vaak een terras buiten, een gastenkeuken en zijn kleurrijk gedecoreerd. De kamers zijn schoon en veilig en u heeft een eigen badkamer. Het verblijf is inclusief ontbijt.
Comfort: Dit zijn andere locaties dan bij budget en zijn uitgekozen op de sfeer van het gebouw en de mooie locatie. Vaak zijn het koloniale gebouwen die prachtig gerestaureerd zijn. De kamers zijn vaak wat ruimer dan bij het type budget, en hebben natuurlijk ook een eigen badkamer. Het verblijf is inclusief ontbijt.
Royal Class: Deze verblijven stralen een luxueuze sfeer uit en bevinden zich op bijzondere plekjes. Typerend voor dit verblijf is niet alleen de smaakvolle inrichting, maar hebben iets ‘extra’s’ zoals een jacuzzi of openhaard in de kamer. Kortom een verblijf voor mensen die op zoek zijn naar het koninklijk gevoel. Het verblijf is inclusief ontbijt.

Mocht u ter plekke een upgrade willen, dan zijn wij altijd bereid te kijken of dit mogelijk is aan de hand van de beschikbaarheid.

Vervoer Ecuador is een overzichtelijk land en op de Amazone en de Galapagos eilanden na zijn binnenlandse vluchten of nachtbussen niet nodig. Bij ons kiest u zelf hoe u van A naar B wilt en ook wat daar tussen in gebeurt! Voor elk traject kunnen wij u comfortabel vervoeren met onze chauffeurs. Indien u het land liever per openbaar vervoer verkent, zijn er ook genoeg mogelijkheden. De bussen in Ecuador zijn modern en comfortabel en rijden met grote frequentie. De prijzen vallen alles mee en komen ruwweg neer op $1,00 per uur. Hoe, wat en waar met de bus wordt allemaal uitgebreid besproken in uw op maat gemaakte gids, de Local Planet. Daar waar de reguliere busdienst ophoudt, is er altijd nog een taxi of een pick up om u naar de eindbestemming te brengen. Nog altijd geldt: de beste manier om een land en haar cultuur te leren kennen is om er midden in te gaan zitten! Waar kunt u dat nog beter dan in de bus! Uiteraard is een mix van prive vervoer en openbaar vervoer ook mogelijk bij Go Local! Travel.