Colombia 21- daagse individuele reis

 • Colombia Noord
  Colombia Noord
 • Colombia Zuid
  Colombia Zuid
 • Medellin
  Medellin
 • Woestijn
  Woestijn
 • San Agustin
  San Agustin
 • San Agustin
  San Agustin
 • Cartagena
  Cartagena
 • Koffie regio
  Koffie regio
 • Tayrona
  Tayrona
* 21- daags avontuur
* Bezoek: woestijn, koloniale steden, historische schatten, koffie regio en Caribische kust
* Inclusief: hotel overnachtingen met ontbijt, bepaald privé-/ openbaar vervoer, entree- en excursiegelden
* Uitbreiden mogelijk met jungletocht, outdoor activiteitenPakket prijs: € 1.385,- p.p.
Exclusief internationale vlucht (vanaf € 900,- p.p. met KLM, rechtstreeks) en vluchten Medellin – Santa Marta, Cartagena – Bogota

Dag 1 t/m 5 Bogota – Tatacoa woestijn – San Agustin

Tatacoa woestijnU komt aan in de hoofdstad Bogotá. De indrukwekkende geschiedenis van deze miljoenenstad kunt u ontdekken met onze stadstour in het koloniale centrum. Met de kabelbaan gaat u de Monsterrate berg op voor een prachtig uitzicht op de stad. U verlaat de grote stad en gaat naar de stille lege spectaculaire Tatacoa woestijn. Met een kano gaat u over de Magdalena rivier en u overnacht onder de sterrenhemel. Archeologische schatten zijn Colombia ook niet onbekend en deze gaat u ontdekken met een gids rond San Agustin. Om de sfeer compleet te maken verblijft u in een mooie haciënda.

 

Dag 6 t/m 11 Popayan – Cali-Zona Cafatera

Zona CafeteraLangzaam glijdt de Andes aan u voorbij en met een verblijf in de koloniale steden Popayan en Cali gaat u de volgende parel van Colombia zien: de koffieregio. Deze kent een overweldigende schoonheid en rust. U gaat hier vanaf een hacienda met een gids niet alleen alles leren over koffie, maar ook de valleien en pittoreske dorpen verkennen. Uiteraard hoort de Valle de Cocora met de hoogste palmbomen van de wereld daarbij.

 

 

Dag 12 t/m 16 Medellin – Santa Marta – Tayrona

Tayrona met Go Local travelNa het rustige leven in de vallei, laten we weer graag een mooie historische stad zien. U verblijft in Medellin en op dag 13 krijgt u een city tour. Na een korte vlucht op dag 14 krijgt uw reis wederom een volledige wending, de Caribische kust. Een perfecte locatie om uw reis in Colombia te eindigen. De eilanden en nationale parken voor- en aan de kust herbergen enkele van de mooiste stranden van het Caribisch gebied en steden als Cartagena en Santa Marta. Vanaf hier gaat u een bezoek brengen  aan het Nationaal Park Tayrona. U kunt hier heerlijk genieten van de stranden, de jungle of de archeologische site ‘El Publito’ bezoeken. Het verblijf is hier in toepasselijke hangmatten of een cabana als u luxer wilt.

Dag 17 t/m 20 Cartagena 

Cartagena centrumUw laatste verblijf is in de heerlijke stad Cartagena, waar u voldoende tijd heeft om een boek te lezen op het strand of nog uitstapjes te maken naar ongekende plekken als Islas del Rosario. U heeft hier ook de mogelijkheid om het project te bezoeken wat met uw reis wordt ondersteund. Vanaf hier is er een transfer en helaas alweer een vlucht naar huis.

 

 

Extra opties bij deze reis
Route kaart 21d noordNaast deze veelzijdige route is er een mogelijkheid om deze uit te breiden of aan te passen met persoonlijke wensen. U kunt hier denken aan een verdere ontdekking van de Andes door te lopen over indrukwekkende bergketens. De Colombiaanse Amazones: om te ervaren wat het regenwoud nog voor ons verborgen houdt. Een culturele uitdaging naar de stammen van Nabusimake, een gebied waar de toerist op een bepaald punt niet verder mag, een bijna Afrikaanse ervaring. Of een ontdekking van de wereld op 80 KM2 waarbij woestijn, zoutvlaktes, jungle en kust samen komen. Reken voor elk van deze uitbreiding op minimaal 4 extra reisdagen.
Route kaart 21d zuidBij Go Local! zijn de mogelijkheden haast onbeperkt, vandaar dat we hier maar slechts een korte samenvatting geven. Indien u specifieke plekken, activiteiten of ervaringen zoekt laat het ons dan weten.

Voor meer inspiratie, zie ook  onze combi reizen met Ecuador.

Interesse
Vraag hier een reisofferte aan